Magyar nyelvű oldal English version

Étel- és tárgyfotó oktatás

ÉTEL- ÉS TÁRGYFOTÓ OKTATÁS SOROZAT 1.
SZEPTEMBER 1 – NOVEMBER 30

Cégünk történetében először indít Interaktív Étel- és Tárgyfotó oktatás sorozatot, ami most első állomásához érkezett.

Ez a személyre szabott étel- és tárgyfotó oktatás a megfelelő választás a tanulni vágyó kezdő, valamint fejlődni akaró haladó fotográfusok számára. A rugalmas idő kezelés, közvetlen órák mellett garantáljuk, hogy egy jó hangulatban eltöltött gyakorlatias, interaktív és nem utolsó sorban intenzív oktatás részesei lehetnek mindazok, akik érdeklődnek a fényképészet eme műfajai iránt.

HOGY MIT ÉRTÜNK INTENZÍV ÉS INTERAKTÍV ÓRÁK ALATT?

Az oktatás időtartama összesen 5 x 6 órát foglal magába, mely egy személyes találkozót követően - ahol felmérésre kerül az elhivatottságod, és hozzáértésed a témához - előzetes egyeztetés során kerülnek mindig kitűzésre. Ebben a 30 órában azonban nem a száraz elméletet kapod tőlünk, hanem saját magad határait feszegetve profi felszerelés segítségével tanulhatod meg a profi Étel- és tárgyfotózás csínját-bínját!

MIRE SZÁMÍTHATTOK EBBEN AZ 5 X 6 ÓRÁBAN?

- Csak, hogy néhány dolgot említsünk - szó esik a helyes kompozíció összeállításról, a megfelelő világítás használatáról, valamint az utómunkáról is!

MI A CÉLUNK?

Célunk az oktatással, hogy az elmúlt 23 év tapasztalatával és összegyűjtött tudásával együtt, egy olyan fotográfus generációt hozhassunk létre, amely büszkén mondhatja elégedett megrendelőinek, hogy a FOTO-DA Stúdió Kft. tanította!

HOGY MI SZÓL MELLETTÜNK?
- 23 év tapasztalat Étel- és tárgyfotózásban
- Több 100 sikeres és népszerű kiadvány, szakácskönyv
- Több, mint 1.000 elégedett megrendelő
- Több 100.000 megrendelők által elfogadott fotó
- Interaktív, intenzív oktatások
- Egyéni, személyre szabott órák
- Profi felszerelés
- Fergeteges hangulat
- Az órákat Balogh Tamás, az ország egyik legismertebb étel- és tárgyfotósa tartja

A helyek száma limitált!

Jelentkezni és érdeklődni a 06/30 922-1510-es telefonszámon tudsz, illetve Facebookon: https://www.facebook.com/fotodastudio/ és e-mailben az info@fotodastudio.hu címen!